Διακρίσεις


Στην συγκεκριμένη σελίδα βρίσκονται διακρίσεις των σπουδαστών φωτογραφίας, γραφιστικής και video της esp+. Κατά την διάρκεια των σπουδών τους ή στην επαγγελματική τους πορεία.

Νοε. 2023

Βαγγέλης Καλοχριστιανάκης


Ο απόφοιτος του ΙΕΚ ESP και καθηγητής του τμήματος γραφιστικής του ΙΕΚ ESP Βαγγέλης Καλοχριστιανάκης συμμετέχει στον επετειακό κατάλογο για τα 10 χρόνια του περιοδικού Gr Design με τη δική του αφίσα.


Νοε. 2023

Βίκυ Τσαπάρα


Η σπουδάστρια του ΙΕΚ ESP στο τμήμα γραφιστικής Βίκυ Τσαπάρα συμμετείχε στην έκθεση που διοργάνωσε το περιοδικό Gr d για τα δέκα χρόνια παρουσιάς του στο χώρο.


Οκτ. 2023

Βίκυ Γεωργίου


Η απόφοιτος του προγράμματος e-learning esp+ Βίκυ Γεωργίου συμμετείχε με ατομική έκθεση της εργασίας της “Η πίσω αυλή (2018-2023)” στην photobiennale του 2023.

Η έκθεση είναι επιμέλειας του Στράτου Καλαφάτη.

Μπορείτε να δείτε τα portfolio της Βίκυς Γεωργίου στην ενότητα portfolio


Δεκ. 2021

Βασίλης Παντελίδης


Ο απόφοιτος του ΙΕΚ ESP Βασίλης Παντελίδης κέρδισε το πρώτο βραβείο στην 8η Παγκόσμια Μπιενάλε Φοιτητικής Φωτογραφίας με την εργασία του «Μονόλογοι/Monologues (2021)».


Οκτ. 2020

Παντελής Γεωργίτσης


Ο σπουδαστής του ΙΕΚ ESP Παντελής Γεωργίτσης συμμετέχει στην έκθεση του MOMus – Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης “ANTROPAUSE” με θέμα την περίοδο της καραντίνας λόγω του κορωνοιού Covid-19.


Οκτ. 2020

Σάββας Κόης


Ο απόφοιτος του προγράμματος e-learning ESP Σάββας Κόης συμμετέχει στην έκθεση του MOMus – Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης “ANTROPAUSE” με θέμα την περίοδο της καραντίνας λόγω του κορωνοιού Covid-19 με φωτογραφίες από την εργασία του μικρές ιστορίες απεγκλεισμού.


Οκτ. 2020

Φρειδερίκη Σίμου


Η σπουδάστρια του ΙΕΚ ESP Φρειδερίκη Σίμου συμμετέχει στην έκθεση του MOMus – Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης “ANTROPAUSE” με θέμα την περίοδο της καραντίνας λόγω του κορωνοιού Covid-19.


Οκτ. 2015

Μιχάλης Κουλιέρης


Ο απόφοιτος του ΙΕΚ ESP Μιχάλης Κουλιέρης συμμετέχει στην έκθεση Νέων Ελλήνων Φωτογράφων στο πλαίσιο των Φωτογραφικών Συναντήσεων Κυθήρων.


Οκτ. 2015

Βασίλης Παντελίδης


Ο απόφοιτος του ΙΕΚ ESP Βασίλης Παντελίδης συμμετέχει στην έκθεση Νέων Ελλήνων Φωτογράφων στο πλαίσιο των Φωτογραφικών Συναντήσεων Κυθήρων.


Οκτ. 2013

Σοφία Τολίκα


Η απόφοιτος του ΙΕΚ ESP Σοφία Τολίκα συμμετείχε με ατομική έκθεση στο πλαίσιο των Φωτογραφικών Συναντήσεων Κυθήρων.


Οκτ. 2012

Σοφία Τολίκα


Η απόφοιτος του ΙΕΚ ESP Σοφία Τολίκα κέρδισε το πρώτο βραβείο των Νέων Ελλήνων Φωτογράφων στο πλαίσιο των Φωτογραφικών Συναντήσεων Κυθήρων.


Οκτ. 2011

Ανδρέας Σκρέλι


Ο απόφοιτος του ΙΕΚ ESP Ανδρέας Σκρέλι κέρδισε το πρώτο βραβείο των Νέων Ελλήνων Φωτογράφων στο πλαίσιο των Φωτογραφικών Συναντήσεων Κυθήρων.


Δεκ. 2007

Ανδρέας Κατσάκος


Ο σπουδαστής του IEK ESP Κατσάκος Ανδρέας βραβεύτηκε από την εταιρία Epson για την συμμετοχή του στον φωτογραφικό διαγωνισμό ΄΄Ένα κλικ χρώμα σε ασπρόμαυρο΄΄. Η βραβευμένη φωτογραφία του σπουδαστή δημοσιεύθηκε στο τεύχος 168 του περιοδικού Φωτογράφος.


Νοεμ. 2007

Παντέλας Νεόφυτος


Οι αποκλειστικές φωτογραφίες του σπουδαστή του ΙΕΚ ESP Παντέλας Νεόφυτος έγιναν πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στο φύλλο της 8/11/2007. Οι αποκλειστικές φωτογραφίες του σπουδαστή δημοσιεύθηκαν στις εσωτερικές σελίδες του ιδίου φύλλου και αφορούσαν επεισόδια που σημειώθηκαν στο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Σεπ. 2007

Σοφία Τολίκα


Η σπουδάστρια του ΙΕΚ ESP Τολίκα Σοφία συμμετείχε στο πρόγραμμα Public Screen της biennale:1 Σύγχρονης Τέχνης της Θεσσαλονίκης που επικεντρώθηκε θεματικά στην έννοια της Ετεροτοπίας. Την 1η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης διοργάνωσε το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού.


Αυγ. 2007

Καρυοφύλλης Γκροζούδης


Ο σπουδαστής του ΙΕΚ ESP Γκροζούδης Καρυοφύλλης βραβεύτηκε με το Α΄ βραβείο στην κατηγορία Τουρισμός και μεγάλες Ελληνικές πόλεις στον διαγωνισμό Τουριστικής Φωτογραφίας που διοργάνωσε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης. Το βραβείο συνοδεύτηκε από χρηματικό έπαθλο ύψους 3.000€


Μαι 2007

Ιωάννα Φωτιάδου


Η απόφοιτος της esp+ Φωτιάδου Ιωάννα συμμετείχε με ατομική έκθεση στην ESP Gallery στο πλαίσιο της 19ης Photosynkyria.


Φεβ. 2004

Χρήστος Καλλός


Ο απόφοιτος της esp+ Καλλός Χρήστος συμμετείχε με ατομική έκθεση στην ESP Gallery στο πλαίσιο της Photosynkyria 2004


Φεβ. 2003

Στέργιος Καράβατος


Ο απόφοιτος της esp+ Καράβατος Στέργιος συμμετείχε στην διεθνή ομαδική έκθεση Αρχαιολογίες στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού στο πλαίσιο της Photosynkyria 2003.