Διαγωνισμός Γραφιστικής - Σχεδίασε το δικό σου T-Shirt

esp T-shirt 2019

Το ΙΕΚ ESP διοργανώνει διαγωνισμό γραφιστικής με θέμα: 
Σχεδίασε το δικό σου T-Shirt

1ο βραβείο: Δωρεάν παρακολούθηση του Α’ έτους του ΙΕΚ ESP (αξίας 2800 €)*
2ο βραβείο: Έκπτωση 50% των διδάκτρων του Α’ έτους του ΙΕΚ ESP (αξίας 1400 €)*
3ο βραβείο: Έκπτωση 25% των διδάκτρων του Α’ έτους του ΙΕΚ ESP (αξίας 700 €)*
*τμήμα Φωτογραφίας ή Γραφιστικής

Διαδικασία συμμετοχής:
Σχεδιάστε την ιδέα σας για μπλούζα τύπου T-Shirt.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μέθοδο επαγγελματικής εκτύπωσης ή εκτύπωση στο χέρι (μεταξοτυπία, βινύλιο, ψηφιακή, σιδερότυπo, κλπ). Δεκτές γίνονται και συμμετοχές σχεδιασμένες απευθείας πάνω στη μπλούζα. Το γραφιστικό θέμα είναι ελεύθερο.

Η παράδοση μπορεί να γίνει με έναν από τους δύο τρόπους:

α) με e-mail (το σχέδιό σας σε ψηφιακή μορφή, σε φυσικό μέγεθος και ανάλυση 300dpi, φορμά ασυμπίεστο JPEG ή PDF) στη διεύθυνση phoesp@gmail.com

β) ταχυδρομικά (το τυπωμένο μπλουζάκι ή το σχέδιό σας σε ψηφιακή μορφή, σε φυσικό μέγεθος και ανάλυση 300dpi, φορμά ασυμπίεστο JPEG ή PDF) στην διεύθυνση που αναφέρεται παρακάτω.

Στείλτε τη συμμετοχή και ένα βιογραφικό σας έως 8/09/2019 με όποιο από τους παραπάνω τρόπους επιλέξετε.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 13/09/2019 στην ιστοσελίδα της σχολής.

  • Οι καλύτερες συμμετοχές θα πάρουν μέρος στην ομαδική έκθεση γραφιστικής ΄΄Σχεδίασε το δικό σου T-Shirt΄΄ στη Gallery esp στις 6/12/2019 και θα έχουν 25% έκπτωση στο πρόγραμμα e-learning ή στα σεμινάρια της σχολής.
  • Συμμετοχές χωρίς βιογραφικό θα θεωρηθούν άκυρες.

 Περισσότερες πληροφορίες για το ΙΕΚ Γραφιστικής εδω

Όροι & Προϋποθέσεις συμμετοχής
Το εκάστοτε  T-Shirt πρέπει να είναι πρωτότυπη δουλειά των συμμετεχόντων και για οιαδήποτε κλοπή η διοργανώτρια αρχή δεν φέρει καμία ευθύνη.

Η ESP δεν είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει ενδεχόμενες δουλειές που θα της ταχυδρομηθούν πίσω στον δημιουργό της.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό δηλώνουν ότι παραχωρούν στους διοργανωτές του διαγωνισμού το δικαίωμα δημοσίευσης, έκθεσης και εκτύπωσης των συμμετοχών τους, με τον όρο της αναφοράς των ονομάτων των δημιουργών, χωρίς να θεμελιώνεται δικαίωμα αμοιβής τους.

Τα πνευματικά δικαιώματα των T-Shirt ανήκουν στους δημιουργούς τους.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται αυτόματα ότι η μη ακριβής συμμόρφωση προς τους όρους του διαγωνισμού (μη αναγραφή στοιχείων, αναληθή στοιχεία, κλπ) αποτελεί λόγο αποκλεισμού από την κρίση.

Η απόφαση της κριτικής επιτροπής είναι οριστική και δεν επιτρέπεται ουδεμία ένσταση ή άλλη διεκδίκηση.

Με την συμμετοχή στον διαγωνισμό αποδέχεστε την ενημέρωση σας μέσω email για τις δράσεις της ESP που σχετίζονται με τον συγκεκριμένο διαγωνισμό ή με παρόμοιες δράσεις. Οποιαδήποτε στιγμή μετά την λήξη της έκθεσης ΄΄Σχεδίασε το δικό σου T-Shirt΄΄ στην Gallery ESP  μπορείτε να μας ζητήσετε να σας εξαιρέσουμε από την λίστα με τα emails που διαθέτουμε.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι της διοργανώτριας αρχής.

 

Pin It