Αποτελέσματα Διαγωνισμού Summertime Again

esp
esp
esp
esp
esp
esp
esp
esp
esp

Η επιτροπή του ΙΕΚ ΕSP ευχαριστεί θερμά τους 357 συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος στον καλοκαιρινό διαγωνισμό Φωτογραφίας "Summertime Again".

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η τελική συνεδρίαση της επιτροπής η οποία αποτελούνταν από τον Διευθυντή του ΙΕΚ ΕSP Τάσο Κεσίδη, τον υπεύθυνο σπουδών του τμήματος φωτογραφίας Μανώλη Σκούφια και τους καθηγητές γραφιστικής Redaeli Basilio και Μελιδώνη Γιώργο.

Λόγο του πλήθους και της ποιότητας των συμμετοχών η επιτροπή αποφάσισε την απονομή του κάθε εκπαιδευτικού Βραβείου σε παραπάνω από έναν συμμετοχές.

Η επιτροπή αποφάσισε:

1ο Βραβείο
Δωρεάν παρακολούθηση του Α’ έτους του ΙΕΚ ESP (αξίας 2800 €)* στους Βαβλιάρα Δημήτρη & Θωμαΐδη Δημοσθένη

2ο  Βραβείο
Έκπτωση 50% των διδάκτρων του Α’ έτους του ΙΕΚ ESP (αξίας 1400 €)* στους Καρακόλης Γιώργος & Κοντού Γεωργία

3ο  Βραβείο
Fujifilm XT-100 με XC 15-45mm f/3.5-5.6 OIS PZ στην Κυριακίδου Ειρήνη

4ο  Βραβείο
Έκπτωση 50% των διδάκτρων του προγράμματος e-learning ESP (αξίας 900 €) στους Παπαδουλάκη Νίνα & Πολύζος Φώτιος & Αποστόλου Παύλος & Μπόλτση Μαριάννα

5ο  Βραβείο
Fujifilm Instax SQ6 Taylor Swift edition στην Μαργαρίτη Αθανασία

*τμήμα Φωτογραφίας ή Γραφιστικής

Οι συμμετοχές που έχουν επιλεγεί από την επιτροπή για την ομαδική έκθεση Φωτογραφίας "Summertime Again" που θα γίνει στην esp+ gallery στις 6/12/2019. Οι οποίοι βραβεύονται επίσης με 25% έκπτωση στο πρόγραμμα e-learning ESP ή στα σεμινάρια της σχολής θα ανακοινωθούν σε επόμενο δελτίο τύπου την ερχόμενη εβδομάδα.

Pin It