Τέχνη φωτογραφίας

Οι σπουδές διαρκούν τέσσερα εξάμηνα, ο σπουδαστής εισάγεται στη φωτογραφία μέσω μαθημάτων που συνδυάζουν αρμονικά τη θεωρία με την πράξη. Μαθήματα όπως η Ιστορία της Φωτογραφίας γίνονται σε συνεργασία με το εργαστήριο του Σκοτεινού θαλάμου όπου ο σπουδαστής μαθαίνει να τυπώνει αναλογικές φωτογραφίες από διάφορες ιστορικές περιόδους της φωτογραφίας. Κατανοεί την ψηφιακή εικόνα με τη χρήση επαγγελματικών λογισμικών ψηφιακής επεξεργασίας φωτογραφίας (Adobe Photoshop, Adobe Lightroom), video editing (Adobe Premiere Pro) και δημιουργίας ιστοσελίδων.

Ο σπουδαστής μαθαίνει τη φωτογραφία Still life, Πορτραίτου και Μόδας φωτογραφίζοντας και με μηχανή μεγάλου Format (10Χ12,5), οι φωτογραφήσεις πραγματοποιούνται στο Studio του IEK ESP. Η Φωτογραφία Γάμου,
η Αρχιτεκτονική και η Βιομηχανική Φωτογραφία πραγματοποιούνται σε ανάλογους χώρους.

Στο IEK ESP πιστεύουμε ότι η άριστη γνώση του μέσου, η προσαρμοστικότητα στις εξελίξεις της αγοράς και η συστηματική εργασία εξασφαλίζουν την επιτυχία σε κάθε επαγγελματική πορεία. Επιπλέον στο χώρο της φωτογραφίας η αφοσίωση, η θεωρητική και η αισθητική καλλιέργεια είναι τα πρόσθετα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν τον καλό επαγγελματία από τον κορυφαίο.