Γραφιστική Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων

Οι σπουδές διαρκούν τέσσερα εξάμηνα, ο σπουδαστής εισάγεται στη Γραφιστική μέσω μαθημάτων που συνδυάζουν αρμονικά τη θεωρία με την πράξη. Μαθήματα όπως η Ιστορία της Τέχνης γίνονται σε συνεργασία με το εργαστήριο της Γραφιστικής όπου ο σπουδαστής εφαρμόζει την θεωρητική και αισθητική του καλλιέργεια σε γραφιστικά project.

Ο σπουδαστής κατανοεί την ψηφιακή εικόνα με τη χρήση επαγγελματικών λογισμικών ψηφιακής επεξεργασίας φωτογραφίας (Adobe InDesign, Adobe Illustrator, CorelDRAW), video editing (Adobe Premiere Pro) και δημιουργίας ιστοσελίδων, μαθαίνει την τεχνολογία παραγωγής εντύπου και πολυμέσων μέσα από διαθεματικές εργασίες πάνω στο graphic design. 

Στο IEK ESP πιστεύουμε ότι η άριστη γνώση του μέσου, η προσαρμοστικότητα στις εξελίξεις της αγοράς και η συστηματική εργασία εξασφαλίζουν την επιτυχία σε κάθε επαγγελματική πορεία. Επιπλέον στο χώρο της γραφιστικής η αφοσίωση, η θεωρητική και η αισθητική καλλιέργεια είναι τα πρόσθετα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν τον καλό επαγγελματία από τον κορυφαίο.